Cucumber Apps, een snel groeiend Kempens software bedrijf uit Geel dat zich specialiseert in het ontwikkelen van professionele mobiele applicaties, heeft voor Mazars België (bekend als één van de mid-tier Internationale Audit en Adviesverleningskantoren) een innovatieve mobiele applicatie gebouwd.

"We hadden dringend nood aan een mobiele applicatie die zowel onszelf als onze klanten een meerwaarde biedt," zegt Cindy Van Humbeeck, Partner bij Mazars België.

Van Humbeeck licht toe : Wij als Mazars zitten in een interessante, boeiende, maar zeer concurrerende sector. Daarom is het nodig om continu te innoveren en hierin steeds een stapje voor te zijn op de concullega's en de markt een werkelijke meerwaarde te bieden door het delen van interessante lectuur die hen aanbelangt.

Met het huidige technologische tijdperk, kon een mobiele applicatie niet meer achterblijven. Toen we met het idee van de mobiele applicatie startten, was vooral de vraag hoe we de mobiele applicatie een meerwaarde konden laten betekenen voor zowel de gebruikers van de app, alsook voor onszelf.

Daar hebben we samen met Cucumber Apps een zéér leuke & interessante invulling voor gevonden. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld snel en makkelijk – voor hen - interessante documentatie / informatie & links vinden welke gerelateerd zijn aan onze dienstverlening enerzijds, maar ook de sector van de gebruiker anderzijds.

Daar bovenop kunnen gebruikers deelnemen aan Surveys waarvan ze achteraf kennis kunnen nemen van de resultaten.'

Jan Hermans licht toe: "Cucumber Apps wil vooral de toekomstige kosten voor onze klanten reduceren. De update van de App kan bijvoorbeeld oplopen qua kostenplaatje. Daarom implementeerden we voor Mazars eveneens een door ons op maat gebouwde 'SMART-CMS tool' waar - in dit geval Mazars - zelf dynamisch de inhoud van zijn app kan wijzigen en Surveys kan samenstellen, inplannen en activeren. Zo wordt de nood aan App-updates geminimaliseerd"

Jan Hermans van Cucumber Apps licht toe : 'Wij als Cucumber Apps willen voornamelijk de bedrijven vanuit hun bedrijfsoptiek verder helpen. Dit wil zeggen dat we in de aanzet naar een mobiele applicatie, samen met de klant, op zoek gaan naar de meest ideale, functionele en gebruiksvriendelijke app, afgestemd op het specifiek doel van de klant.

Met onze kennis en know-how over noden en wensen van app gebruikers kunnen we garanderen dat de app een meerwaarde zal betekenen voor beide partijen (app gebruiker & onze klant).

Zonder een meerwaarde van de app voor de gebruiker heeft deze maar weinig kans op succes, dus het is belangrijk om de app met de correcte mindset, kennis en ervaring uit te werken. In het geval van de mobiele applicatie van Mazars België is dit enorm goed gelukt'.

Info : Jan Hermans, Managing Director Cucumber Apps, Grotweg 9, Geel, tel. +32 14 84 22 49 -  info@cucumberapps.com